top of page
Health Wise Chiropractic Logo Sunbury Health Wise Chiropractic Melton_Strathtulloh

What is a Hot Stone Massage @ Health Wise Chiropractic 

Salila urut batu panas, lemes, datar, batu dipanaskeun disimpen dina bagian husus awak anjeun. Batu-batu biasana dijieun tina basal, sajenis batu vulkanik anu nahan panas.

.

Batu bisa disimpen:

sapanjang tulang tonggong anjeun

dina beuteung anjeun

dina dada anjeun

dina beungeut anjeun

dina dampal leungeun anjeun

dina suku anjeun sarta toes

.

Téhnik urut Swedia sapertos:

stroke panjang

gerakan sirkular

geteran

ngetok

kneading

.

.

Upami anjeun hoyong inpormasi langkung seueur. Punten nelepon Health Wise Chiropractic 03 9467 7889 atanapi buku online pikeun ningali salah sahiji Chiropractors kami

 

3/21 Dornoch Girang Sunbury 3429

131 Wembley Ave Strathtulloh (Melton) 3338

Hot Stone Massage
bottom of page
<